Kvalitní mléčná čokoláda s 32% obsahem kakaa ve formě peciček a od českého výrobce vás potěší lahodnou jemnou chutí.
Více
Mléčná čokoláda 32%
Vlastnosti a výhody
Mléčnou čokoládu s 32% obsahem kakaa ve formě peciček využijete obzvláště pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Má bod tání mezi 31 a 35 stupni. Kakao v čokoládě se získává z kakaovníku, rostliny bohaté na minerální látky a antioxidanty. Další pro nás prospěšné látky obsažené v kakau, s podobnými vlastnostmi jako mají antioxidanty, jsou flavanoly a polyfenoly. Právě díky již zmiňovaným flavanolům pozvedává náladu. V rozumné míře se tedy může považovat i mléčná čokoláda za zdravý pamlsek.
Použití
V oblasti pečení nemohou pecičky z mléčné čokolády nikdy chybět v chocolate chip cookies. Jsou skvělé do těsta i na dozdobení palačinek a lívanců. Výborně chutnají v muffinech, nezklamou při přípravě fondue a využijeme je na čokoládové polevy všeho druhu. Malou hrst můžete přidat do ranní kaše, kde se lahodně roztečou nebo muesli. Nemluvě o tom, že jejich jemnou sladkou chuť oceníte, když si pecičky dopřejete jen tak samotné nebo v oříškovo-ovocné směsi.
Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátor (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar. Obsah kakaové sušiny nejméně 32 %.
Může obsahovat stopy lepku a suchých skořápkových plodů - lískových ořechů a mandlí.
Země původu: Česko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Gramáž | 250g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 2304 kJ / 552 kcal |
Tuky | 32,6 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 20 g |
Sacharidy | 57,2 g |
– z toho cukry | 55,8 g |
Vláknina | 2 g |
Bílkoviny | 6,4 g |
Sůl | 0,1 g |
Gramáž | 250g |
---|