Oblíbená mléčná čokoláda ve spojení s lyofilizovanými malinami je skutečně lahodnou pochoutkou. Ideální na dezertu, v kaši, nebo jen tak samotná.
Více
Lyofilizované maliny v mléčné čokoládě
Vlastnosti a výhody
Maliny jsou nejen chutné ovoce, ale také zdroj spousty minerálních látek, vitamínů a živin. Obsahují vitamín C, vitamíny skupiny B a z minerálních látek především fosfor, železo, hořčík, vápník a zinek. Také je v nich obsažená kyselina ellagová, která působí jako silný antioxidant. Spojením mrazem sušených malin s lahodnou mléčnou čokoládou vznikl velmi chutný dezert.
Lyofilizace je sušení hlubokým mrazením za velmi nízkého tlaku. Lyofilizované ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu, vůni a všechny minerální látky a vitamíny, které jsou v ovoci obsaženy.
Použití
Maliny sušené mrazem s mléčnou čokoládou jsou ideální jen tak samotné. Hodí se však i na dezerty nebo do kaší.
Složení: Mléčná čokoláda 93 % (cukr, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, kakaové máslo, sušená syrovátka, emulgátor: E322, přírodní vanilkové aroma), maliny sušené mrazem 5 %, glukózový sirup, emulgátor: E414, leštící látka: E904.
Může obsahovat stopy lepku, arašídů a skořápkových plodů.
Země původu: Nizozemí.
Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě.
Gramáž | 250g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 2 076 kJ / 496 kcal |
Tuky | 25,4 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 15,3 g |
Sacharidy |
57,8 g |
– z toho cukry | 55,9 g |
Vláknina | 4,2 g |
Bílkoviny | 6,5 g |
Sůl | 0,25 g |