Náhradní produkt
Proč zelený hrách? Obsahuje rostlinné bílkoviny a vlákninu. Je bohatý na vitamíny skupiny B a minerály potřebné pro správnou funkci nervového systému, je velice vhodný v případě oslabené nervové soustavy, podrážděnosti, deprese a nespavosti. Více
Dobře zasytí a je přirozeně bezlepkový.
Příprava: Hrách není třeba předem namáčet, ale je nutné ho propláchnout. Doba vaření je přibližně 30 minut.
Tip
Vhodný do polévek a salátů. Připravíte z něj chutnou kaši a pyré.
Proč zelený hrách? Obsahuje rostlinné bílkoviny a vlákninu. Je bohatý na vitamíny skupiny B a minerály potřebné pro správnou funkci nervového systému, je velice vhodný v případě oslabené nervové soustavy, podrážděnosti, deprese a nespavosti.
Složení: Hrách zelený
Země původu: Ukrajina
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Gramáž | 1000g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1424 kj / 340 kcal |
Tuky | 1 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,2 g |
Sacharidy | 61 g |
– z toho cukry | 5 g |
Vláknina | 1 g |
Bílkoviny | 21 g |
Sůl | 0 g |
Gramáž | 1000g |
---|