Vločky špaldové celé
To je rychlá a snadná příprava!
Tip
Špaldové vločky jsou výborné na snídani. Do kaše doporučujeme přidat sušené ovoce a oříšky. Také je můžete použít do krémových polévek (rozmixovat), na lívance nebo do sušenek. Povařené vločky se často využívají k obohacení velmi oblíbených nápojů smoothies.
Proč špaldové vločky? Špalda je obilovina plná vitamínů skupiny B, minerálních látek jako mangan, draslík, hořčík aj. Obsahuje vyšší množství bílkovin, prospěšného tuku i vlákniny. Neobsahuje cholesterol, zlepšuje zažívání.
Složení: špalda zrno loupané
Balení: Jednorázový obal
Dostupné gramáže: 300g
Země původu: Ukrajina
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Gramáž | 300g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1377kJ/329kcal |
Tuky | 1,7 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 60,3 g |
– z toho cukry | 0,7 g |
Vláknina | 10 g |
Bílkoviny | 17 g |
Sůl | 0 g |
Gramáž | 300g |
---|