Vločky pohankové instatntní
Pohanka díky obsahu rutinu pomáhá při očistě organismu, především jater. Vločky je možné konzumovat samotné, nebo se dají smíchat s ovocem a mlékem. Určitě je využijete při pečení, bez výčitek je můžete přidat do těsta.
Vlastnosti a výhody
Pohankové tmavé instantní vločky Natural jsou lehce stravitelné. Jedná se o přirozeně bezlepkovou obilninu, což ocení také osoby s bezlepkovou dietou a diabetici. Pohanka má vysokou nutriční hodnotu, je zdrojem vlákniny, minerálních látek, vitamínů a nenasycených mastných kyselin. Obsahuje velké množství rutinu (vitamín P), který má pozitivní vliv na pružnost cév a přináší úlevu křečovým žilám.
Použití
Pohankové vločky můžete konzumovat bez úpravy, uvařit je nebo pouze nasypat do misky, zalít horkou vodou nebo mlékem, nechat odstát a poté konzumovat. Dle chuti přidejte med, sirup, kakao, sušené ovoce apod. Vhodné jsou na zahušťování polévek a omáček, možno přidat do jogurtu, do müsli nebo do nákypů.
Složení: termicky loupaná pohanka
Balení: Jednorázový obal
Dostupné gramáže: 300g
Země původu: Polsko
Gramáž | 300g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1530 kJ / 361 kcal |
Tuky | 3 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 1 g |
Sacharidy | 71 g |
– z toho cukry | 2 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 0 g |
Gramáž | 300g |
---|