Jáhlové vločky lze použít ve studené i teplé kuchyni, jsou ideální k přípravě domácího müsli, do mléka, jogurtu, na přípravu kaší, lívanců, palačinek, do polévky. Více
Vločky jáhlové instatntní
- jáhlové vločky z prosa
- bez lepku a dalších alergenů
- ideální na ranní kaše, nebo do jogurtu
- vhodné jako zahušťovadlo do omáček a polévek
- univerzální potravina vhodná téměř kamkoliv
Složení: Jáhlové vločky bez lepku
Balení: Jednorázový obal
Dostupné gramáže: 300g
Země původu: Německo
Parametry
Gramáž | 300g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1493kj / 357 kcal |
Tuky | 3,9 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,8 g |
Sacharidy | 68,8 g |
– z toho cukry | 1,6 g |
Vláknina | 3,9 g |
Bílkoviny | 10,6 g |
Sůl | 0,1 g |
Gramáž | 300g |
---|