Ústřicová omáčka je delikátní tmavě hnědá omáčka s výraznou vůní sloužící jako kořenící přípravek. Více
Ústřicová omáčka
Ústřicová omáčka je delikátní tmavě hnědá omáčka s výraznou vůní sloužící jako kořenící přípravek. Základem je extrakt z ústřic vařených v omáčce z fermentovaných sójových bobů a v solném roztoku. Tato omáčka je typická pro kantonskou, thajskou a vietnamskou kuchyni. Existuje i její vegetariánská verze, která používá houby jako základ.
Složení: pitná voda, cukr, jedlá sůl, SOJOVÁ omáčka 6%(fermentované mleté SOJOVÉ boby 62 % hm, PŠENIČNÁ mouka, voda,jedlá sůl,cukr), modifikovaný tapiokový škrob, ÚSTŘICOVÉ aroma 1,85 %, barvivo: karamel E 150a, zahušťovadlo: xanthan E 415, ochucující směs s hovězím aroma: (sojové boby, pitná voda, maltodextrin, jedlá sůl, aroma hovězího masa ), konzervant: sorban draselný E 202
Země původu: Thajsko
Množství | 250 ml |
---|
Energetická hodnota | 309 kJ / 73 kcal |
Tuky | 0 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 17 g |
– z toho cukry | 12 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 1,1 g |
Sůl |
7,8 g |
Množství | 250 ml |
---|