Těstoviny z červené čočky se vyznačují vyšším obsahem bílkovin a dalších minerálních látek, včetně vlákniny. Více
Bezvaječné těstoviny
Rychlá a snadná příprava.
Příprava
Vařte 6-8 minut.
V případě rozvařených těstovin roste glykemický index a s ním klesá sytivost těstovin.
Tip
Doporučujeme podávat například se zeleninou jako lehký oběd. Využijte také zdraví prospěšné oleje, získáte tak komplexní jídlo s vyváženým obsahem bílkovin, sacharidů a tuků.
Proč těstoviny z červené čočky?
Vyznačují se vyšším obsahem bílkovin a dalších minerálních látek, včetně vlákniny. Červená čočka je nejlépe stravitelnou luštěninou s snižuje obsah cukru v krvi.
Složení: mouka z červené čočky
Balení: Jednorázový obal
Dostupné gramáže: 200g
Země původu: ČR
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Gramáž | 200g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1434 kj / 341 kcal |
Tuky | 0,7 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 74,9 g |
– z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 24,7 g |
Sůl | 0 g |
Gramáž | 200g |
---|