Přírodně fermentovaná sójová omáčka nejvyšší BIO kvality, bez lepku.
Více
Tamari san-J
Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
Prochází i odlišným výrobním procesem – vzniká při výrobě Misa. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, odráží se to i ve vyšší ceně. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy vhodné pro dobré trávení.
Návod k přípravě
Díky všestrannosti této sójové omáčky záleží jen na vás, do kterých pokrmů omáčku přidáte. Dle chuti používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, na těstoviny nebo k dochucení zeleniny. Můžete použít jako alternativu soli.
Složení: Pitná voda, sójové boby bio, mořská sůl
Objem: 220ml
Země původu: Japonsko
Množství | 220 ml |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 423kj / 101 kcal |
Tuky | 0,2 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 11,4 g |
– z toho cukry | 3,3 g |
Vláknina | 0,1 g |
Bílkoviny | 13,7 g |
Sůl | 1,4 g |