Sušené pekařské droždí, které je kultivováno na substrátu z obilí.
Více
Sušené pekařské droždí, které je kultivováno na substrátu z obilí.
Použití: 9g na 500g mouky.
Sušené droždí se aktivuje při teplotách okolo 45 – 50 °C. Nemíchá se s tekutinou jako čerstvé, přisypáváme ho přímo do mouky společně se solí, cukrem a kořením, až poté přiléváme tekutinu. Při správném skladování je doba trvanlivosti 9-12 měsíců. Kvalita našeho droždí garantuje vždy perfektní vykynutí a dokonalý výsledek.
Nikdy nevíte, kdy se bude hodit. Sušené aktivní droždí vydrží dlouho, společně se zásobou mouky můžete mít čerstvý a křupavý chléb kdykoliv, bez nutnosti vyrazit do obchodu.
Složení: 100% kvasnice
Dostupné gramáže: 9 g
Země původu: Německo
Gramáž | 9g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1329 kJ / 318 kcal |
Tuky | 6 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 1,4 g |
Sacharidy | 11 g |
– z toho cukry | <0,5 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 40 g |
Sůl | 0,5 g |
Gramáž | 9g |
---|