Proč rýže paraboiled? Než se rýže změní v parboiled, musí neloupané zrnko projít procesem namáčení a zpracováním vysokotlakou párou, při němž přecházejí dovnitř zrna vitaminy, minerální látky a stopové prvky, obsažené ve slupce. Z výživového hlediska je hodnotnější než klasická rýže a obsahuje téměř dvojnásobek vitamínů skupiny B, vápníku i železa.
Více
Rýže basmati parboiled
Příprava: Rýže je velmi kyprá, nelepí se a udržuje si sypkou konzistenci i po delším vaření. Celková doba přípravy je cca 10 minut.
Tip
Hodí se zejména jako příloha nebo k zahuštění polévek.
Proč rýže paraboiled? Než se rýže změní v parboiled, musí neloupané zrnko projít procesem namáčení a zpracováním vysokotlakou párou, při němž přecházejí dovnitř zrna vitaminy, minerální látky a stopové prvky, obsažené ve slupce. Z výživového hlediska je hodnotnější než klasická rýže a obsahuje téměř dvojnásobek vitamínů skupiny B, vápníku i železa
Složení: Rýže Basmati Parboiled dlouhozrnná loupaná
Balení: Kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack obal
Dostupné gramáže: 1000g
Země původu: Indie
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Gramáž | 1000g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1549 kj / 370 kcal |
Tuky | 0,6 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 82 g |
– z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 7 g |
Sůl | 0 g |
Gramáž | 1000g |
---|