Powered by Smartsupp

Nové fresh RageFitness Breakfast s vylepšenou recepturou již skladem (pouze omezené množství)

Protein BrainMax LAUF syrovátkový protein 1000 g exp.: 10/2024 - Příchuť: Arašídy v čokoládě

15 bodů do věrnostního systému

Cena
759 Kč
759 Kč/balení

Běžná cena
999 Kč

Ušetříte
24% (240 Kč)

Výrobce

Kód produktu
RF721-9

Hmotnost
1.1 kg

Balení
1 balení

Upřesněte výběr produktu
Varianta neexistuje

Skladem - doručíme za 1 den
balení

LAUF Protein je nativní syrovátkový protein pocházející z mléka volně pasoucích se krav krmených trávou. Jedná se o nejčistší formu syrovátkového proteinu. Více

Neexistuje protein, který by dosahoval podobných kvalit. Pokud chcete to nejlepší, pak je nativní syrovátka tou jedinou volbou. Díky šetrné technologii výroby za studena přímo z čerstvého mléka nedochází k znehodnocení křehkých vazeb mezi aminokyselinami a tím je pro tělo lépe stravitelný a využitelný pro budování svalů. Šetrná výroba navíc zajišťuje i přirozeně vyšší koncentraci BCAA (téměř 7 g) a proanabolického leucinu. Dělejte nejlepší výsledky na 100% přírodní NATIVNÍ proteinové konfiguraci!

Vyniká skvělou chutí, vůní a krémovou konzistencí. Je dochucen pouze stévií a přírodním aroma. Pozor: Způsobuje závislost :) Neobsahuje žádné příměsi, barviva či syntetická sladidla. Garantujeme absolutní čistotu a účinnost.

Lahodná příchuť a perfektní složení Vás odpálí do vesmíru! LAUF PROTEIN! 

Lauf protein je složen z 50% z nativního koncentrátu a z 50% z nativního izolátu. V koncentrátu se nacházejí imunoglobuliny, laktoferin a další látky prospěšné pro náš organismus. Zatímco izolát zajišťuje vysoký obsah bílkovin. Spojením vznikl pro tělo velmi dobře využitelný protein, který je vhodný pro podporu zdraví a doplnění bílkovin z toho nejkvalitnějšího zdroje! Svou kvalitou, stravitelností a čistotou nemá konkurenci.

Nativní protein z mléka od volně se pasoucích krav 

Nedenaturovaný nativní syrovátkový protein je získáván za studena přímo z čerstvého kravského mléka od volně pasoucích se krav krmených trávou, které pochází z kontrolovaného evropského chovu. Oproti běžným proteinům prochází mléko pouze jednou šetrnou pasterizací (běžně se pasterizuje 2x). Proces mikrofiltrace probíhá při velmi nízké teplotě (do 10°C), při které si protein zachovává imunoglobuliny a enzymy. Je lépe stravitelný, dobře se vstřebává a hlavně má lepší využitelnost obsažených bílkovin. Díky šetrné a přímé metodě zpracování z čerstvého mléka nejsou porušeny vazby mezi aminokyselinami a celkově se v proteinu nachází vyšší koncentrace aminokyselin zejména proanabolického leucinu.

Rozdíl mezi nativním syrovátkovým proteinem a běžným “sýrovým” syrovátkovým proteinem

Nativní syrovátkový protein se vyrábí za studena přímo z čerstvého mléka od krav pasoucích se na pastvinách a krmených trávou. Zatímco “sýrový” syrovátkový protein se vyrábí ze sýru, přesněji řečeno z vedlejšího produktu vzniklého při výrobě sýru, syrovátky. Běžný syrovátkový protein je tedy oproti nativnímu proteinu více zpracovanou potravinou a při procesu výroby dochází k degradaci aminokyselin i prospěšných látek, neboť se nejdřív musí mléko pasterizovat zahřátím, poté se za vyšších teplot vyrábí sýr a v poslední fázi výroby ještě dochází k zahřívání syrovátky získané ze sýru, aby byl vyroben syrovátkový protein. Zatímco u nativního proteinu dochází pouze k jedné pasterizaci na začátku při výrobě mléka a poté se filtrací přímo z mléka šetrně za nízkých teplot získává nativní syrovátkový protein bez degradace křehkých vazeb mezi aminokyselinami. Výsledným produktem je pak protein mimořádně kvalitní, čistý a pro tělo velmi dobře vstřebatelný i stravitelný. Nativní protein se vyznačuje vyšší koncentrací aminokyselin (7 g BCAA na dávku) a tělu prospěšných látek (laktoferin, imunoglobulin). Nativní protein je kaviárem mezi proteiny. Studie ukazují, že nativní syrovátkový protein zvyšuje koncentraci aminokyselin v krvi více než běžný syrovátkový protein nebo mléko, což by mohlo zjednodušeně řečeno prodloužit čas pro budování svalů v těle.

Šetrná výroba proteinu z nativní syrovátky

Jeden z důvodů, proč si nativní syrovátka vede tak dobře v obsahu a vstřebatelnosti bílkovin, je výrobní proces. U proteinu z nativní syrovátky dochází k pasterizaci pouze jednou, zatímco u syrovátkového proteinu dvakrát. Tím může dojít k denaturaci (znehodnocení) bílkovin a navíc výroba nativního syrovátkového proteinu probíhá procesem mikrofiltrace za studena (teplota do 10°C). Jednoduše řečeno lze říci, že výroba nativního syrovátkového proteinu je natolik šetrná, že si díky tomu protein zachová množství bílkovin i vyšší množství aminokyselin.

DIAAS - index kvality bílkovin

Nejen obsah bílkovin, ale také stravitelnost aminokyselin, je důležitý údaj, o který se zajímat. Nativní syrovátkový protein si v tomto hodnocení DIAAS (digestible indispensable amino acid score) vede skvěle. Jde o zhodnocení bílkovin na základě vstřebatelnosti a stravitelnosti aminokyselin. Jinými slovy o jak kvalitní bílkovinu z hlediska vstřebatelnosti v organismu se jedná. A nativní syrovátka obsazuje v hodnocení DIAAS přední příčky.

Nativní syrovátkový protein

Pod označením nativní protein si můžete představit výrobní proces, při kterém se oddělí syrovátka a mléko, aniž by předtím docházelo k oddělení za účelem výroby jiných produktů, jako jsou třeba sýry. Zatímco u jiných výrobních postupů jsou proteiny až na posledním místě, jak z mléka zpracovat skutečně vše, je nativní syrovátkový protein samostatný produkt, který jako první z mléka vzniká.

Nejkvalitnější druh proteinu na trhu

Narozdíl od běžné syrovátky je nativní protein získáván přímo z mléka za studena, čímž se násobí jeho stravitelnost a využitelnost bílkovin. Slovo “nativní” se pojí k procesu, při kterém se oddělí syrovátka a mléko, aniž by předtím docházelo k oddělení za účelem výroby jiných mléčných výrobků jako to je u běžných proteinů. Způsob šetrného zpracování se projevuje také na aminokyselinovém spektru, kdy nativní syrovátkový protein obsahuje až o 16% více proanabolického leucinu a skoro o 40% více cystinu. V každé odměrce najdete 26 g bílkovin. Nativní protein obsahuje přirozeně velmi pestré spektrum aminokyselin. Každá aminokyselina má v těle svou specifickou funkci, jedna bez druhé, však fungují jen na půl plynu, dohromady jsou proto daleko silnější!

Proč volit LAUF protein z nativní syrovátky?

  • Získán šetrně z čerstvého mléka od volně se pasoucích krav krmených trávou.
  • Vyšší koncentrace aminokyselin (7 g BCAA na dávku).
  • Nejvyšší možná kvalita, čistota, stravitelnost a biodostupnost.
  • Aminokyseliny v neporušených vazbách pro lepší využitelnost v těle.
  • Vyšší koncentrace leucinu pro budování svalů.
  • Zachování imunoglobulinu a laktoferinu.
  • Syrovátka ve své přirozené přírodní podobě jako v mléku.
  • 26 g bílkovin na dávku.
  • Slazeno přírodním sladidlem stévií, která neškodí mikrobiomu.

Složení Karamel: (45 %) nativní syrovátkový proteinový koncentrát, (45 %) nativní syrovátkový proteinový izolát, přírodní aroma, zahušťovadlo: guma guar, sladidlo: steviol-glykosidy. Minimální trvanlivost na obale. Uchovávejte v suchu, chladu a nevystavujte přímému sluneční záření.

Složení Arašídy v čokoládě: (40 %) nativní syrovátkový proteinový izolát, (40 %) nativní syrovátkový proteinový koncentrát, kakao*, (6 %) arašídový prášek se sníženým obsahem tuku, přírodní aroma, zahušťovadlo: guma guar (vláknina), sladidlo: steviol-glykosidy. *z ekologického zemědělství. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Složení Vanilka: (47 %) nativní syrovátkový proteinový koncentrát, (47 %) nativní syrovátkový proteinový izolát, přírodní aroma, zahušťovadlo: guma guar, sladidlo: steviol-glykosidy. Minimální trvanlivost na obale. Uchovávejte v suchu, chladu a nevystavujte přímému sluneční záření.

Složení Skořicová rolka: (45 %) nativní syrovátkový proteinový izolát, (45 %) nativní syrovátkový proteinový koncentrát, přírodní aroma, (3 %) skořice*, zahušťovadlo: guma guar* (vláknina), emulgátor: slunečnicový lecitin, sladidlo: steviol-glykosidy. *z ekologického zemědělství. Minimální trvanlivost uvedena na obalu.

Parametry
Příchuť Vanilka, Skořicová rolka, Arašídy v čokoládě
Gramáž 1000g
  na 100 g  na 100 g 
Jablko Cola
Energetická hodnota 22 kJ/5 kcal     24 kJ/6 kcal    
Tuky 0 g 0 g
– z toho nasycené mastné kyseliny 0 g 0 g
Sacharidy 1,2 g 1,4 g
– z toho cukry 0,1 g 0,1 g
Bílkoviny 0 g 0 g
Sůl 0 g 0 g

Co o nás zákazníci napsali

Protein BrainMax LAUF syrovátkový protein 1000 g exp.: 10/2024 - Příchuť: Arašídy v čokoládě
Skladem
759 Kč