Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, má vysoký obsahu rutinu a vitamínu E.
Více
Pohanková mouka
Vlastnosti a výhody
Pohanková mouka je výborná alternativa klasické mouky, kromě toho, že je bezlepková, blahodárně působí na cévy díky vysokému obsahu rutinu a vitamínu E. Rutin je zároveň prospěšný svým pozitivním působením na vstřebávání vitamínu C.
Použití
Využití v kuchyni má pohanková mouka široké, můžeme ji přidávat kamkoliv, kde bychom použili jakoukoliv jinou mouku a obzvláště chutná je v pečivu, bezlepkových moučnících nebo pizze.
Složení: Pohanka jemně mletá 100%
Země původu: Slovensko
Skladování: Skladujte na temném, chladném a suchém místě.
Gramáž | 500g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1402 kJ / 365 kcal |
Tuky | 2,6 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,5 g |
Sacharidy | 74 g |
– z toho cukry | 0,6 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 12 g |
Sůl | 0,01 g |
Gramáž | 500g |
---|