Mrazem sušené jahody obalené štědrou vrstvou bílé čokolády zjemněné jogurtem jsou skutečnou delikatesou. To pravé pochutnání i pro ty nejmlsnější jazýčky.
Více
Lyofilizované jahody v bílé čokoládě a jogurtu
Lyofilizace je sušení hlubokým mražením za velmi nízkého tlaku. Lyofilizované ovoce si v maximální míře zachová svou původní texturu, vůni a všechny minerální látky a vitamíny, které jsou v ovoci obsaženy.
Vlastnosti a výhody
Lyofilizované jahody s bílou čokoládou s příchutí jogurtu jsou opravdu lahodnou pochoutkou. Navíc díky lyofilizaci si ovoce zachová veškeré vitamíny a minerály, které obsahuje i v čerstvém stavu. Což je v případě jahod vitamín C, draslík, zinek, hořčík a vápník. Obsahují také spoustu vlákniny a antioxidantů. Obalením v bílé čokoládě s jogurtem získají na jemnosti a lahodnosti a rozhodně polaskají vaše chuťové pohárky.
Použití
Nejlépe si je samozřejmě vychutnáte jen tak samotné, ale můžete s nimi i dozdobit dezert nebo je přidat do kaše či vlastního ovocno-oříškového mixu.
Složení: Bílá čokoláda 91 % [cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, sušená syrovátka, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma)], jahody sušené mrazem 5 % (jahoda, slunečnicový olej), glukózový sirup, jogurtový prášek 1%, jogurtová příchuť, lešticí látky: arabská guma, šelak.
Může obsahovat stopy obilovin, arašídů a skořápkových plodů.
Země původu: Holandsko
Skladování: Skladujte na tmavém a suchém místě při pokojové teplotě.
Gramáž | 250g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 2135 kJ / 510 kcal |
Tuky | 26,9 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 16,1 g |
Sacharidy | 67,1 g |
– z toho cukry | 3,2 g |
Vláknina | 0,7 g |
Bílkoviny | 4,9 g |
Sůl | 0,4 g |
Gramáž | 250g |
---|