Utloukli byste se po borůvkách? Tlouci se nemusíte, stačí si je koupit u grizlyho. Jsou tou pravou vitamíny nabitou dobrůtkou pro ty, kdo chtějí mlsat opravdu zdravě.
Více
Borůvky lyofilizované
Borůvky jsou bohaté na antixodanty a pokud nemáte po ruce čerstvé, tak ty lyofilizované jsou tou nejlepší volbou. Skvěle se hodí do jogurtů, kaší, musli, ovocných šejků anebo jen tak na mlsání s oříšky.
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
Složení: Lyofilizované borůvky celé 100%
Země původu: Německo
Skladování: Skladujte v suchu a temnu, při teplotě 15 - 18°C.
Může obsahovat stopy lepku a arašídů.
Gramáž | 50g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1007 kJ / 238 kcal |
Tuky | 3.7 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,05 g |
Sacharidy | 38 g |
– z toho cukry | 38 g |
Vláknina | 30,8 g |
Bílkoviny | 3,8 g |
Sůl | <0,025 g |
Gramáž | 50g |
---|