Kukuřičný škrob je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček.
Více
Kukuřičný škrob je získaný z kukuřičného zrna.
Škrob se získává z endospermu jádra. Kukuřičný škrob je běžná složka potravin, která se často používá k zahuštění omáček nebo polévek a k výrobě kukuřičného sirupu a jiných cukrů.
Složení: Kukuřičný škrob
Dostupné gramáže: 75 g
Země původu: Česká republika
Tento výrobek je bezlepkový
Parametry
Gramáž | 400g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1513 kJ / 356 kcal |
Tuky | 0,6 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 88 g |
– z toho cukry | 0,5 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 0,5 g |
Sůl | 0,18 g |
Gramáž | 400g |
---|