Jablečný ocet
Aktivní složkou jablečného octa je kombinace kyseliny octové s vitaminy, minerály a stopovými prvky. Nejvýznamnějšími jsou: vitaminy skupiny B, biotin, vitamin C, jablečný pektin, sodík, draslík, vápník, hořčík, železo a fosfor.
Podporuje proces látkové přeměny a upravuje narušenou střevní mikroflóru. Zvýšením kyselosti v trávicím traktu dochází k postupnému úbytku hnilobných bakterií, které produkují do organismu toxiny. Objem škodlivých látek se postupně snižuje a dochází k přirozené detoxikaci.
Produkt je vhodný k dochucení salátů a dalších pokrmů, k pití naředěné vodou, nebo do koupele.
Složení: Ocet kvasný ovocný, pitná voda
Balení: Skleněná láhev 500ml
Země původu: Česká republika
Množství | 500 ml |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 0 kj / 0 kcal |
Tuky | 0 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 0 g |
– z toho cukry | 0 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 0 g |
Sůl | 0 g |
Množství | 500 ml |
---|