Hraška umožňuje zdravé zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrášku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku. Více
Hraška na zahušťování
Lahodná hrachová směs, která rozmícháním pouze s vodou slouží k přípravě těstíčka pro obalování, včetně klasických řízků, dále slouží k přípravě placek, pomazánek, dresinků, zahušťování aj.
Vysokou nutriční a gastronomickou hodnotu Hrašky ocenilo Ministerstvo zemědělství, udělením ceny zlatý klas (2008) a Jihomoravský kraj ocenil Hrašku v soutěži ZLATÉ PLODY jižní Moravy (2008).
Složení
Hrách žlutý (70%), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), česnek, sůl (40 % draslíku), směs koření, chilli.
Gramáž | 250g |
---|---|
Varianty | Na zahušťování jemná bez lepku |
Hráška zahušťování jemná | na 100 g |
Energetická hodnota | 1423 kj / 337 kcal |
Tuky | 3,8 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 1,1 g |
Sacharidy | 54 g |
– z toho cukry | 1,8 g |
Vláknina | 9,4 g |
Bílkoviny | 17 g |
Sůl | 0,82 g |
Gramáž | 250g |
---|---|
Varianty | Na zahušťování jemná bez lepku |