Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny. Více
Hraška na obalování
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru
Složení
Hrách žlutý (70%), směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření.
Gramáž | 250g |
---|---|
Varianty | Na obalování pikantní bez lepku |
Hráška na obalování pikantní | na 100 g |
Energetická hodnota | 1466 kj / 347 kcal |
Tuky | 3,6 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,9 g |
Sacharidy | 57 g |
– z toho cukry | 1,9 g |
Vláknina | 9,4 g |
Bílkoviny | 17 g |
Sůl | 2,5 g |
Gramáž | 250g |
---|---|
Varianty | Na obalování pikantní bez lepku |