Kvalitní 70% hořká čokoláda ve formě čokoládových peciček je ideální pro cukrářskou a pekařskou výrobu. Navíc pochází od českého výrobce.
Více
Hořká čokoláda 70%
Jste vášniví cukráři? Pak by vám doma neměla chybět GRIZLY 70% hořká čokoláda ve formě čokoládových peciček. Vyrábí se v České republice, konkrétně ve Dvoře Králové nad Labem, a je ideální pro pekařskou a cukrářskou výrobu. Vaši kuchyň provoní omamnou čokoládovou vůní bez cizích pachů. Chutná příjemně hořko-sladce, jelikož obsah kakaové sušiny dosahuje minimálně 70 %. A jedna zajímavost na závěr – kakao obsažené v čokoládě je bohaté na minerální látky a antioxidanty.
Proč 70% hořká čokoláda?
- jako stvořená pro pekaře a cukráře
- minimálně 70% obsah kakaové sušiny
- příjemně hořká čokoládová chuť
- bod tání 31 až 35 °C
- vyrobena v Česku
Jak ji využít?
Způsobů je hned několik! Čokoládové pecičky jsou skvělou přísadou do těsta, třeba do toho muffinového. Nezklamou vás ani při přípravě fondue nebo čokoládové polevy. Naprostou nutností jsou pak pecičky u výroby sušenek s kousky čokolády, nebo-li chocolate chip cookie. Pokud se řadíte mezi milovníky čokolády, nasypte si hrst peciček do ranní kaše, müsli či oříškovo-ovocné směsi. Anebo si je prostě dejte jen tak. Kromě hořké čokolády budete potřebovat už jen lískooříškový krém.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, kakaové máslo, emulgátor (sójový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourbon Madagascar
Alergeny: Obsahuje sójový lecitin; může obsahovat stopy mléka, lepku a suchých skořápkových plodů (lískových ořechů a mandlí).
Země původu: Česko
Skladování: Skladujte na tmavém, chladném a suchém místě.
Neobsahuje lepek ani palmový olej.
Gramáž | 250g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 2327 kJ / 561 kcal |
Tuky | 40,0 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 24,3 g |
Sacharidy | 34,1 g |
– z toho cukry | 26,6 g |
Vláknina | 13,1 g |
Bílkoviny | 9,5 g |
Sůl | 0,005 g |
Gramáž | 250g |
---|