Himalájská sůl, známá v oblasti původu jako “bílé zlato”, obsahuje 84 přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa. Více
Typické vlastnosti klasické kuchyňské soli
- vysoce rafinovaná
- téměř čistý chlorid sodný (97% a více)
- často s přidanými chemikáliemi jako jsou protispékavé látky a sorbenty
- zcela postrádá další minerály, díky kterým by se dala označit za nutričně vyvážený produkt
- pokud konzumujeme běžnou sůl, naše tělo plýtvá velkým množstvím energie, aby udrželo vyrovnanou hladinu tekutin
Himalájská sůl, známá v oblasti původu jako “bílé zlato”, obsahuje 84 přírodních složek a minerálů, které jsou nezbytné pro zdraví, a to včetně hořčíku, draslíku, vápníku, sodík, fosforu a železa. Typické růžové zbarvení je důsledkem malého množství oxidu železa (rez). Zinek, selen, jód a měď jsou v soli přítomny ve stopovém množství. Obecně je tedy himalájská sůl považována za zdravou sůl, protože neobsahuje žádné chemikálie ani aditiva a protože jde o přirozeně se vyskytující substanci.
Zdravotní přínosy himalájské růžové soli
- kontroluje hladinu vody v těle
- reguluje krevní tlak
- vyrovnává pH v těle
- pomáhá s regulací cukru v krvi
- pomáhá absorbovat živiny v zažívacím traktu a tímto způsobem dodává tělu potřebnou energii
- zajišťuje zdraví cév, sílu kostí a fungování dýchací soustavy
- předchází křečím ve svalech
- vyživuje ledviny a žlučník
- podporuje zdravý spánek
- oddaluje příznaky stárnutí
- podporuje libido
Složení: Himalájská sůl
Balení: Kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack
Země původu: Pákistán
Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Gramáž | 500g |
---|
Energetická hodnota | <0,1 kj / <0,1 kcal |
Tuky | <0,1 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | <0,1 g |
Sacharidy | <0,1 g |
– z toho cukry | <0,1 g |
Vláknina | <0,1 g |
Bílkoviny | <0,1 g |
Sůl | 98 g |
Gramáž | 500g |
---|