Proč černá himalájská sůl? Má vysoký obsah síry a dalších minerálních látek. Neobsahuje tolik sodíku, jako klasická sůl, proto je vhodná pro ty, kteří mají vysoký krevní tlak.
Více
Ideální dochucovadlo.
TIP: Často se používá v indické kuchyni jako přísada do zeleninových i ovocných salátů, pokrmů z luštěnin a obilnin. Je vhodná do pokrmů, které obsahující vejce.
Proč černá himalájská sůl? Má vysoký obsah síry a dalších minerálních látek. Neobsahuje tolik sodíku, jako klasická sůl, proto je vhodná pro ty, kteří mají vysoký krevní tlak.
Složení: Himalájská sůl černá
Balení: kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack obal
Dostupné gramáže: 1000g
Země původu: Pákistán
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Gramáž | 1000g |
---|
Gramáž | 1000g |
---|