Fazole Adzuki se skvěle se hodí jako příloha, i na klíčení, jako zdroj nejčerstvějších živin.
Více
Fazole adzuki
Jsou malá, asi půl centimetrová semena z jednoleté rostliny vigna hranatá (Vigna angularis). Nejčastěji bývají červená, nicméně existují i v jiných barevných variantách. Této luštěnině jsou připisovány zajímavé léčivé účinky, zejména blahodárně působí na ledviny. Fazole konzumujeme buď vařené ( 30-60 min.) nebo naklíčené.
Návod na přípravu
Fazole namočíme minimálně na 8 hodin a poté vaříme přibližně 45 minut.
Složení: Fazole Adzuki
Balení: Kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack obal nebo gastro balení
Dostupné gramáže: 1000 g
Země původu: Čína
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Gramáž | 1000g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1387 kj / 331 kcal |
Tuky | 0,5 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 59 g |
– z toho cukry | 2 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 22 g |
Sůl | 0 g |
Gramáž | 1000g |
---|