1 bod do věrnostního systému
Červená čočka je bohatá na přírodní bílkoviny, železo, vitamín B6, kyselinu listovou, selen, fosfor a zinek.
Více
Čočka červená bio
Ideální do polévek, salátů i jako příloha. Rychlá příprava, vařená do 15 minut bez namáčení. Červená čočka je bohatá na přírodní bílkoviny, železo, vitamín B6, kyselinu listovou, selen, fosfor a zinek.
Složení: Čočka červená bio
Země původu: Kanada
Výrobek může obsahovat stopy skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Parametry
Gramáž | 500g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1545 kj / 342 kcal |
Tuky | 0,8 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,1 g |
Sacharidy | 59 g |
– z toho cukry | 4,1 g |
Vláknina | 4 g |
Bílkoviny | 23 g |
Sůl | 0,01 g |
Gramáž | 500g |
---|