Pšeničný bulgur se skvěle hodí do kaše, rizota, salátu, polévek ad. 1 díl bulguru zalijte 2 díly vroucí vody. Více
Příprava: Vaříme 15 minut, nebo pro zachování živin 5 minut a poté necháme dojít v přikryté nádobě. Poměr bulgur – voda je 1 : 3.
Složení: Pšeničný bulgur (předvařená nalámaná pšenice)
Balení: Kvalitní, znovu-uzavíratelný doypack obal
Země původu: Ukrajina
Výrobek může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, arašídů, sezamu a oxidu siřičitého.
Skladujte na suchém místě, mimo dosah slunečního záření.
Gramáž | 1000g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 1448 kj / 342 kcal |
Tuky | 1,5 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 0,3 g |
Sacharidy | 66,8 g |
– z toho cukry | 2 g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 10,6 g |
Sůl | 0 g |
Gramáž | 1000g |
---|
Co je bulgur a proč bys ho měl jíst
Pokud jíš alespoň trošku zdravě, bulgur pro tebe určitě není cizím slovem. A pokud ho ještě neznáš nebo o něm nic moc nevíš… nevadí. Tak jako tak, díky našemu rádci získáš z této obiloviny maximum.