Bohatý smetanový pocit v ústech a intenzivní chuť čerstvého mléka s pouhým náznakem sladkosti.
Více
Belgická bílá čokoláda Velvet
Nejsametovější a nejsmetanovější bílá čokoláda této řady pouze s náznakem sladkosti. Tato vzácná bílá čokoláda se nikdy nepřejí, ale přinese měkké potěšení chuti čerstvého mléka s lehkými náznaky sladkosti. V ústech zanechává bohatý a smetanový pocit, aniž by tento pocit ztěžkl.
Velvet je ideální pro jakékoliv párování, můžete vyzkoušet: nezvyklé koření, jako např. řecký šafrán, nebo třeba překvapující ovoce. Jemně měkký charakter této bílé čokolády nechá rozeznít všechny příchuti.
Použití
Velvet se vyznačuje standardní tekutostí a funguje v široké řadě použití: tvarové odlévání, polévání, dochucování, potahování atd., pokaždé dosáhnete dokonalých konečných výsledků.
Skladování: Skladujte v čistém a suchém prostředí v teplotách 12 - 20 °C
Složení: Cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma
Min. %: kakaa: 33,1 % (kakaové máslo); mléka: 21,9 % (6,3 % mléčný tuk a 16,6 % sušené odtučněné mléko); tuku: 40,9 % (34,6 % kakové máslo a 6,3 % mléčný tuk)
Země původu: Zejména západoafrické kakaové boby, většinou odrůda Forastero
Výrobce: Callebaut
Gramáž | 250g |
---|
na 100 g | |
Energetická hodnota | 2464 kJ / 589 kcal |
Tuky | 40 g |
– z toho nasycené mastné kyseliny | 24,1 g |
Sacharidy |
51 g |
– z toho cukry | 50,8 g |
Vláknina | 0 g |
Bílkoviny | 6,1 g |
Sůl | 0,22 g |
Gramáž | 250g |
---|